12.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Microsoft заявили, що нова уразливість Windows загрожує мільйону користувачів

Через уразливість в операційній системі Windows, яку виявили раніше цього місяця, можуть постраждати близько одного мільйона комп’ютерів, підключених до Інтернету.

У Microsoft виявили уразливість операційної системи Windows, яка швидко поширюється по мережі комп’ютерів, пише The Verge.

Поприте, що компанія випустила патчі, які повинні були вирішити проблему, згідно з недавнім звітом Errata Security, як мінімум один мільйон комп’ютерів на операційній системі Windows можуть атакувати.

«У Microsoft впевнені, що для цієї уразливості існує експлойт (програма для атаки уразливого місця мережі – ред.). Минуло лише два тижні з того часу, як ми випустили патч, і поки не було ніяких ознак хробака. Це не означає, що ми в безпеці», – каже представник Центру безпеки Microsoft Саймон Поуп.

Новий експлойт використовує уразливість в службах віддаленого управління комп’ютерами, які існують в Windows XP, Windows 7 і серверних версіях, таких як Windows Server 2003, Windows Server 2008 R2 і Windows Server 2008. Подібні системи досі популярні в багатьох корпоративних комп’ютерах, і в Microsoft рекомендують замінити їх якомога швидше.

Раніше ми писали, що у Microsoft віртуальну реальність адаптували для людей із порушеннями зору.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак