Тютюн для кальяну – все що потрібно знати

0
213

Якщо ви любите курити кальян, ви знайдете широкий вибір тютюну для кальяну на свій смак. Багато інтернет-магазинів пропонують широкий вибір тютюну для кальяну для вашого задоволення.

Тютюн, який використовується для куріння кальяну, відрізняється від тютюну, який використовується в сигаретах. Він також називається шиша, і в минулому його використовували у вигляді вологої суміші свіжозібраного тютюнового листя, яке занурювали в патоку або мед. Турецька суміш тютюну для кальяну була одним з найпопулярніших варіантів.

У наш час, однак, тютюн для кальяну часто змішують з фруктовими екстрактами та іншими ароматизаторами, і тепер є широкий вибір різних смаків і ароматів.

Деякі з найбільш популярних ароматизованих тютюнів включають тютюн, змішаний з ваніллю, яблуком, м’ятою і лимоном, і часто різні аромати комбінують, щоб отримати більш екзотичну суміш. Сьогодні на ринку можна знайти тютюн для кальяну зі смаком крем-соди та м’ятної шоколадної крихти. Оскільки популярність куріння тютюну для кальяну зростає, асортимент смаків може поповнюватися.

Тютюн для кальяну, складається лише з 30 відсотків тютюну, а решта – це фруктові ароматизатори, а також патока або мед, з якими він змішаний. Багато видів тютюну для кальяну не містять смол, а багато з них мають лише 0,05 відсотка нікотину. Однак тютюн для кальяну настільки популярний завдяки різноманітності ароматів і смаків, з яких ви можете вибирати.

Різноманіття смаків тютюну для кальяну

Існує багато різновидів ароматизованого тютюну для кальяну, так званого кальянного тютюну, який ви можете придбати для свого кальяну. Кожен з них має різний смак і текстуру.

Досвідчені курці часто змішують різні аромати, щоб створити новий, незвичайний смак. Оскільки цей вид куріння набуває все більшої популярності в нічних закладах, з’являється все більше і більше тютюну зі смаком різних фруктів. На додаток до традиційних фруктових тютюнів, таких як яблуко, диня, апельсин, манго, полуниця, виноград і персик, тепер ви можете знайти тютюн для кальяну зі смаком вашої улюбленої газованої води або алкоголю. Піна Колада, Коньяк, Маргарита, Кола і Вишнева Кола – це лише невелика вибірка ароматизованих тютюнів, які ви можете знайти.

Інші ароматизовані тютюни для кальяну, які ви можете легко знайти, – це ваніль, м’ята, кава, фісташки та кокос. Можливо, вам вдасться знайти кальян на у місцевих магазинах, але якщо ви шукаєте тютюн для кальяну найкращого бренду за найменші гроші, ви можете знайти в інтернет-магазині Amigo Hookah

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я