15.3 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Проект українського рюкзака зібрав $15 тисяч за шість годин

Рюкзак Pix Mini українського стартапу Pix зібрав на Kickstarter необхідну суму за шість годин. На рюкзаку встановлений дисплей, на який можна виводити зображення в стилі піксельної графіки.

Як пише AIN, нова модель рюкзака українського стартапу Pix зібрала необхідні $15 тис. за шість годин на Kickstarter. За останню добу проект зібрав понад $20 тис., а всього його підтримали 144 людини.

Головною фішкою рюкзака Pix Mini є дисплей на передній стороні, який дозволяє через додаток вивести на нього картинку в стилі піксельної графіки. У новій моделі технологію ніяк не змінили, але зробили сам рюкзак трохи меншим: тепер його обсяг скоротився до 15 літрів, а висота – до 42 сантиметрів.

Ціна за один такий рюкзак на Kickstarter – $89, а мета проекту – дозволити дітям проявити свою креативність і виділяти себе у вигляді зображень, які можна скласти вручну. Крім того, світловий сигнал від дисплею може підвищити безпеку дітей на дорозі, адже їх швидше будуть помічати водії.

Раніше повідомлялося, що роботу над проектом почали у 2016-му, а після запуску кампанії зі збору грошей в 2018-м устартап зібрав понад $300 тис. Команда Pix також була одним з учасників міжнародної виставки споживчої електроніки CES 2018, яка щорічно проходить в Лас Вегасі.

Раніше ми писали, що у Київській області знайшли залишки житла, якому близько 800 років.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак