17.1 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Docudays UA відкриється фільмом про журналістські розслідування

Кінофестиваль Docudays UA відкривається стрічкою «Bellingcat: Правда в світі постправди» від голландського режисера Ганса Пула.

Стрічка занурює у світ колективу «громадянських журналістських розслідувань», відомого під назвою Bellingcat. Команда Bellingcat розслідує резонансні справи (від катастрофи MH17 до отруєння Скрипалів у Великобританії), шукаючи правду та борючись за журналістську чесність у часи фейкових новин і суперечливих фактів, – передає Громадське.

Показ фільму відбудеться 22 березня о 20:00 в столичному кінотеатрі «Жовтень».

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться в Києві з 22 до 30 березня включно в кінотеатрах «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19), «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40), креативній спільноті IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8).

Також у глядацькі дні, 29 й 30 березня, покази відбуватимуться в кінотеатрі «Boomer» (вул. М. Лаврухіна, 4) та мережі кінотеатрів КП «Київкінофільм».

На Docudays UA-2019 буде 76 фільмів із 38 країн світу, з них – 27 українських стрічок. Усього на фестиваль приїде понад 190 учасників, з них понад 115 гостей – іноземці.

Нагадаємо, автор вірусного хіта Panda репер Desiigner виступить у Києві.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак