12.7 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Автор вірусного хіта Panda репер Desiigner виступить у Києві

Репер, який вже у 18 років злетів на вершину чартів, повертається до України.

Про це пише “Слух”.

Вже 19 травня автор хіта Panda зіграє у Києві великий сольний концерт у клубі Stereoplaza. Це буде другий приїзд Desiigner в Україну — минулого року він виступав в Одесі. Квитки у продажу на concert.ua з 15 березня.

Історія успіху репера вражає. Свій перший трек Desiigner виклав на початку грудня 2015 року. За два тижні він випустив Panda, біт для якого купив за 200 доларів. Трек з кулеметним флоу моментально назбирав десятки мільйонів прослуховувань, і вже на початку лютого Desiigner підписав контракт з лейблом GOOD Music, який належить Каньє Весту. Він також засемплив Panda для свого альбому The Life of Pablo, чим зробив репера відомим на весь світ. У квітні 2016-го, коли йому було лише 18 років та 11 місяців, Desiigner посів перше місце в чарті Billboard Hot 100 зі своїм проривним треком.

Впродовж наступних трьох років репер фітував з колегами по цеху, випустив пару сольних треків, мікстейп та EP. На його дебютний повноформатний альбом чекають й досі. Але Desiigner не поспішає і не викладає музику, якщо, на його думку, вона ще не готова.

Нагадаємо, Cranberries випустили відеокліп All Over Now.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак