11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Прощальний акорд з надією на майбутнє: гурт «Sergey Kroitoru» представив кінострічку пісень в живому виконанні

Музичний проєкт «Sergey Kroitoru» випустив фільм власних пісень в живому виконанні – «Sergey Kroitoru Live Session Film» зі справжнім миколаївським колоритом.

Фільм в YouTube

Музичний проєкт «Sergey Kroitoru», заснований у Миколаєві, існує більше десяти років. У Місті на хвилі гурт завоював популярність, тож члени команди прийняли рішення перебратися до Києва, та підкорювати музичний Олімп вже у столиці.

«У нас була ідея ще в 2021 році зробити нарешті студійні відеовиступи та живе виконання наших пісень, які ми записували ще в місті Миколаєві, і тим самим красиво завершити великий і багаторічний період нашої творчості коли ми жили та працювали в рідному місті. Кілька років ця ідея дозрівала», – кажуть хлопці. Та під час війни творчість відійшла на другий план. Бажання вижити та допомагати тим, хто наближує перемогу України проти країни-окупанта, була для них в пріоритеті.

Влітку 2022 «Sergey Kroitoru» повернулися до ідеї про кінохроніку їх творчого життя. Почали з малого – зібрали старі матеріали, щоб створити прощальний подарунок для важливого етапу їхньої творчості, і почати все з нуля. Так гурт отримав якісний продукт, сповнений надії на майбутнє – кінострічку «Sergey Kroitoru Live Session Film».

«Що буде далі – важко сказати, оскільки сьогодні одна мета – це звільнення, збереження країни та її відновлення», – зауважує Сергій, лідер гурту. «Основна ідея цього фільму – підвести риску під частиною музичного життя, проведеного в Миколаєві. Нам би дуже хотілось, аби слухачам сподобалась наша робота, щоб вона викликала приємні і головне спокійні емоції. Щоб слухачі та глядачі могли трохи розгрузитись в цей трагічний для нашої країни час».

Режисером відео виступив миколаївський музикант і кліпмейкер – Ігор Чебан. Запис і зйомка проводилась в Києві на студії Kaska Recods. Реліз проєкту також відбувся у вигляді аудіоальбому пісень в живому виконанні.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак