15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Засновник Oasis Ліам Галлахер їде до Києва

Бунтар з Манчестера назавжди увійшов в історію музики як один із найхаризматичніших фронтменів та рок-вокалістів, який утворив легендарний гурт Oasis.

Про це пише “Слух”.

У середині 1990-х років колектив перебував на вершині музичної індустрії по всіх параметрах — від місць у чартах до розмірів стадіонів, по яким Oasis катали свої тури. Їхні перші два альбоми вже давно вважаються класикою бріт-попу, а такі пісні, як Live Forever, Wonderwall і Don’t Look Back In Anger займають особливе місце у серцях фанів

10 років тому після чергового срача між Ліамом та його старшим братом Ноелем гурт Oasis припинив своє існування. Тоді кожен пішов своєю дорогою: Ноель створив успішний колектив Noel Gallagher’s High Flying Birds, з яким навіть виступив у Києві в 2012 році. Ліам Галлахер разом із колишніми учасниками Oasis запустив гурт Beady Eye. Вони випустили два альбоми та розпалися в 2014-му, а Ліам розпочав сольну кар’єру.

Його дебютний альбом As You Were вийшов у 2017 році та показав, що молодшенький досі вміє роздавати рок-н-ролл. Він відмовився від алкоголю та припинив палити, повернувши свій вокал до ідеального звучання, а підтримка визнаних продюсерів та сонграйтерів Грега Курстіна та Ендрю Вайета дозволила йому створити одночасно хітову та бешкетну платівку. As You Were одразу ж злетів на першу сходинку британського альбому чартів та отримав позитивні відгуки критиків.

Зараз Ліам записує другий альбом і, за його словами, має завершити його у квітні. Тому можемо очікувати на його хедлайнерському сеті на Atlas Weekend нові треки, але найголовніше те, що рок-легенда співатиме культові пісні Oasis. Тож якщо ви були на концерті Ноеля Галлахера, влітку матимете ідеальний шанс закрити гештальт імені Oasis концертом Ліама Галлахера на фестивалі та проспівати з натовпом Wonderwall, Live Forever та інші безсмертні пісні.

Фестиваль Atlas Weekend 2019 пройде 10-14 липня на території ВДНГ у Києві. Серед оголошених учасників — Michael Kiwanuka, Том Оделл, The Chainsmokers, Black Eyed Peas, UNKLE, Tom Walker, Jinjer, Монеточка, Little Big, Shahmen, Blawan, АИГЕЛ, The Hardkiss та інші.

Раніше ми писали, що The Retuses презентують у Києві перший альбом за 6 років.

Нагадаємо, цієї весни у Калуші вже вчетверте пройде фестиваль Back to Youth. Наразі організатори представили фінальний лайн-ап та афішу події.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак