15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Вийшов перший тизер фільму “Чорний ворон” за мотивами роману Василя Шкляра

Незабаром у прокаті з’явиться українська повнометражна історична драма “Чорний ворон” про повстанський рух часів Холодноярської республіки.

Про це повідомляє Держкіно.

Стрічка “Чорний ворон” знята за мотивами однойменного роману-бестселера Василя Шкляра.

“Історія стрічки охоплює одну з найдраматичніших сторінок історії нашої країни, показує приклад нескореності та мужньої боротьби за волю та незалежність рідної землі. Це один із найбільш очікуваних у прокаті фільмів цього року, і я радий, що вже зовсім скоро картина дістанеться до широких екранів”, – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

У центрі фільму – історія життя і кохання Івана на прізвисько Ворон, якому випала доля стати учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Прагнення українців до волі не дає головному героєві залишатися осторонь важливих подій, які розгортаються в його селі. Саме тому він сміливо жертвує спокоєм і сімейним затишком і починає відчайдушну боротьбу за незалежність рідної землі, волю і майбутнє українців і власної сім’ї.

Режисером фільму став Тарас Ткаченко, який зняв “Гніздо горлиці”. Сценаристом виступив Тарас Антипович, оператором-постановником – Олександр Кришталович, генеральним продюсером – Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, знімати історичну драму за романом Василя Шкляра почали наприкінці 2018 року.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак