15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В Ізраїлі призупинили продаж квитків на Євробачення-2019

В Ізраїлі призупинили продаж квитків на пісенний конкурс Євробачення-2019 через виявлені порушення та дефекти.

Як повідомив місцевий телеканал Kan, спостерігачі зафіксували «неодноразові спроби втрутитися в процес». Сотні найкращих квитків могли бути продані не глядачам, а представникам міжнародної еліти, зокрема спортивним функціонерам та менеджера іноземних ЗМІ, – передає Громадське.

Міністр внутрішньої безпеки Ізраїлю Гілад Ердан доручив поліції провести розслідування. За його словами, правоохоронці отримали повідомлення про масову покупку та перепродаж квитків за ціною у 2,5 рази вищою.

Квитки на фінальний концерт 18 травня з’явилися в продажу 28 лютого, їх розкупили за декілька хвилин. Через деякий час у продаж надійде ще частина квитків. Ціна квитків на фінал, що відбудеться в Тель-Авіві – від 280 до 490 євро.

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України 27 лютого ухвалила рішення, згідно з яким Україна не братиме участі в пісенному конкурсі Євробачення у 2019 році.

У НСТУ вказали, що після відмови MARUV як переможниці Нацвідбору був альтернативний варіант — Суспільне могло обрати будь-якого виконавця не з-поміж учасників відбору. Утім участь вирішили запропонувати конкурсантам, які посіли друге та третє місця.

Freedom Jazz та Kazka також відмовилися від участі в Євробаченні-2019. А гурт, який посів 4 місце — Brunettes Shoot Blondes — заявив, що не поїде, якщо їм запропонують.

Після інциденту в уряді запропонували змінити правила відбору на Євробачення.

Європейський мовник прокоментував відмову України від участі у пісенному конкурсі. НСТУ визнала себе винною за ситуацію з Євробаченням-2019.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак