1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

В Алабамі відмовилися транслювати мультфільм з одностатевим весіллям

Громадське телебачення Алабами (АРТ) відмовилося транслювати епізод мультсеріалу, в якому було показане одностатеве весілля. 

Епізод популярного у штатах мультсеріалу «Артур» (Arthur), в якому зображується одностатеве весілля, не покажуть на телеекранах.

Про це повідомляє BBC.

У першому епізоді 22-ї серії мультфільму персонаж Ратберн одружується зі своїм партнером Патріком. Телеканал замість цього показав старий епізод й оголосив, що не планує показувати скандальну серію.

Програмний директор телеканалу Майк Маккензі заявив, що «батьки впевнені, що їхні діти можуть дивитися APT без нагляду», і що діти «молодші за цільову аудиторію», яка може дивитися цей мультфільм без батьків.

Творець шоу WGBH і телекомпанія PBS попереджали місцеві телеканалипро цей епізод у квітні, і, за словами Маккензі, саме тоді вони вирішили не транслювати серію.

Як додає ВВС, APT в 2005 році відмовився транслювати серіал, де кролик був у гостях у дівчинки, яка мала дві матері.

Справка. «Артур» — це спільний канадсько-американський серіал, який дебютував ще у 1996 році. У ньому жеребець на ім’я Артур Рід і його друзі живуть у вигаданому Елвуд-сіті.

Нагадаємо, що раніше бельгійські вчені довели, що діти, які виховувалися в одностатевій родині, краще навчаються у школі.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак