12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Український фолк-співак Sasha Boole презентував нову пісню

Написана ще на початку минулого року пісня нарешті виходить як cингл з майбутнього альбому Саші Буля, який навмисне витримав мовчання понад рік, переосмислюючи свою творчість.

Навесні 2017 року фольк-співак Саша Буль випустив експериментальний альбом Golden Tooth. Це був перший реліз, матеріал для якого він написав разом із повноцінним бендом, а не в якості людини-оркестру, — повідомляє Слух.

З того часу в житті музиканта сталося багато нового. Він вже вкотре об’їхав із концертами Польщу, зіграв у Німеччині, Нідерландах, Чехії, Угорщині та навіть Андоррі. Також у його активі виступ на наймасштабнішому європейському шоукейс-фестивалі Eurosonic Noorderslag. У травні минулого року Саша став учасником польського гурту Me And That Man — сайд-проекту лідера польського блек-метал гурту Begemoth Адама Дарського.

Але нового матеріалу за останні майже два роки від Саші Буля ми не чули, тому особливо раді сьогодні представити його нову пісню «Зі смертю під вінець». Це перший україномовний трек співака з часів останнього альбому, у якому майже всі пісні були англомовними. 25 березня «Зі смертю під вінець» з’явиться на стрімінгах.

Відеоряд до пісні створив польський фотограф Wojciech Beska. Він не мав перекладу пісні та робив відео виключно з емоцій від її прослуховування. Кадри, які ми бачимо протягом перших тридцяти секунд, — це скуте кригою Балтійське море дорогою з Таллінна до Гельсінкі.

«Зі смертю під вінець» була написана ще на початку 2018 року, проте, за словами музиканта, «їй довелося приміряти на себе декілька різних аранжувань, втратити свою емоційну актуальність та повернути її, перш ніж я вирішив її таки презентувати».

Ритмічне звучання банджо в пісні доповнюється важкими гітарними програшами, які відсилають нас до характеру останнього альбому Саші Буля. На перкусії зіграв Олександр Істратій, який також брав участь у записі Golden Tooth. На інших інструментах грав Саша.

Пісня увійде до майбутнього четвертого альбому співака, робота над яким уже розпочалася.

Нагадаємо, постпанк-гурт She Wants Revenge вперше зіграє в Україні.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак