12.7 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Постпанк-гурт She Wants Revenge вперше зіграє в Україні

Постпанк-колектив пройшов пік слави усередині 2000-х, але не втратив фанів і зараз отримав нову хвилю успіху, на гребені якої завітає до України з довгоочікуваним концертом.

Про це пише “Слух”.

Так, це сталося. She Wants Revenge повертаються з концертами до Європи та нарешті зіграють в Україні. Виступ у чомусь культового колективу пройде 17 серпня у клубі Bel Etage. Старт продажу квитків на concert.ua — 18 березня.

She Wants Revenge складається з діджея Адама Брейвіна та музиканта Джастіна Ворфілда, який у минулому був хіп-хопером. У похмурому постпанк/дарквейв-звучанні дуету з великим вмістом електроніки можна знайти вплив Bauhaus, The Cure, Joy Division, Interpol і навіть Depeche Mode. Тексти, звичайно, так само темні та сфокусовані навколо теми кохання.

У 2006 році колектив випустив дебютний однойменний альбом, який потрапив у топ-50 американського чарту і розійшовся тиражем більше 200 тисяч копій. Наступного року вийшла друга платівка, а за нею — серія EP. Трохи відпочивши, She Wants Revenge презентували третій альбом Valleyheart у 2011 році та згодом оголосили про творчу відпустку.

Надалі учасники займалися своїми справами. Ворфілд писав різну музику, а Брейвін був особистим діджеєм екс-президента США Барака Обами.

Але ера стрімінгів та засилля серіалів повернули дует до життя. У 2015 році вийшов новий сезон серіалу «Американська історія жахів», в одному з епізодів якого прозвучала відома пісня колективу Tear You Apart із дебютного альбому. Фанатам серіалу трек зайшов і вони зацікавилися творчістю She Wants Revenge.

На цій хвилі дует зібрався знову і в 2016-му анонсував концерти на честь 10-річчя першого альбому, а згодом і повноцінне повернення на сцену та концертний тур.

Зараз She Wants Revenge працює над новим альбомом, який планується до виходу цього року. Якщо все піде за планом, то це буде перша за вісім років платівка з абсолютно новим матеріалом.

Як повідомлялося, 30 листопада 2019 року Джамала дасть сольний концерт у Жовтневому палаці до 10-річчя кар’єри.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак