3.2 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Туреччині представили прототипи наземних безпілотників

У Туреччині Секретаріату оборонної промисловості (SSB) передано перші прототипи наземних безпілотників для подальших випробувань.

Про це повідомляє Anadolu.

“У Туреччині Секретаріату оборонної промисловості передано перші прототипи наземних безпілотників для подальших випробувань”, – йдеться в повідомленні.

Вісім турецьких компаній представили SSB 16 модифікацій наземних безпілотників, на виробництво яких знадобилося кілька місяців. До кінця липня буде прийнято рішення про те, які саме модифікації наземних безпілотників у Туреччині будуть запущені в серійне виробництво.

Як повідомляє Anadolu, вага легких наземних безпілотників становить менш як один кілограм. На них будуть встановлюватися двигуни з низьким рівнем шуму. Ці безпілотники будуть застосовуватися з розвідувальною метою в денний і нічний час доби.

Легкими наземними безпілотниками можна буде керувати дистанційно, і термін їх автономної роботи становитиме дві години.

Середніми наземними безпілотниками можна буде керувати дистанційно на відстані 500 метрів, і їх обладнають різними системами озброєння. Їх також можна буде застосовувати на грунтових дорогах, у печерах, житлових районах, всередині багатоповерхових будинків. Вага таких апаратів становитиме менш як три кілограми.

Важкі наземні безпілотники зможуть не тільки вести розвідку і спостереження, а й складати карту відкритої місцевості або житлового району. Вага таких апаратів становитиме менш як шість кілограмів.

Раніше ми писали, що Швеція першою в Європі дозволить безпілотні автобуси на дорогах загального користування.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак