12 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

У США під час зйомок кліпу застрелився співак

35-річний американський виконавець кантрі-музики Джастін Картер випадково застрелився під час зйомок свого кліпу.

Заряджений пістолет Джастін носив для самооборони. Куля з пістолета, що знаходився в його кишені, потрапила йому в кут ока, – повідомляє Variety.

Співак помер на місці.

Картер виконував музику в жанрах кантрі та рок-н-рол. Він планував вирушити в концертний тур по США. Минулого тижня відбулася прем’єра його синглу Love Affair.

Нагадаємо, The Prodigy запросили своїх фанатів на похорони вокаліста гурту Кіта Флінта. 4 березня стало відомо, що у Великобританії на 50-му році життя помер вокаліст The Prodigy Кіт Флінт. Причиною смерті музиканта стало самогубство. Деякі ЗМІ повідомили, що Флінт наклав на себе руки через розлучення з дружиною.

Після смерті Флінта The Prodigy скасували всі концерти. У 2019 році гурт мав виступити на фестивалі UPark у Києві. Очікувалося, що музиканти презентують свій новий альбом No Tourists, який вийшов у листопаді 2018 року. Організатори UPark проводили перемовини з менеджментом гурту The Prodigy щодо виступу в межах фестивалю після смерті вокаліста. Замість The Prodigy на фестивалі виступить гурт Die Antwoord.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак