8.3 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

The Prodigy запросили своїх фанатів на похорони вокаліста гурту Кіта Флінта

Британський гурт The Prodigy запросив своїх шанувальників долучитися до похорону вокаліста Кіта Флінта. Прощання відбудеться 29 березня у місті Брейнтрі, штат Ессекс.

Фанати гурту зможуть пройти маршрутом жалобної церемонії, «аби висловити свою повагу та розсердитися на згадку про Кіта». Якщо хтось бажає покласти квіти абощо, це потрібно зробити у церкві Святої Марії в Бокінгу не пізніше 14 год.

У запрошенні зазначено, що церковна служба буде виключно для сім’ї та близьких друзів, але церемонію транслюватимуть і за межами храму, щоб її почули усі охочі.

https://www.instagram.com/p/BvWmW_sA93e/?utm_source=ig_embed

Нагадаємо, 4 березня стало відомо, що у Великобританії на 50-му році життя помер вокаліст The Prodigy Кіт Флінт. Причиною смерті музиканта стало самогубство. Деякі ЗМІ повідомили, що Флінт наклав на себе руки через розлучення з дружиною.

Після смерті Флінта The Prodigy скасували всі концерти. У 2019 році гурт мав виступити на фестивалі UPark у Києві. Очікувалося, що музиканти презентують свій новий альбом No Tourists, який вийшов у листопаді 2018 року. Організатори UPark проводили перемовини з менеджментом гурту The Prodigy щодо виступу в межах фестивалю після смерті вокаліста. Замість The Prodigy на фестивалі виступить гурт Die Antwoord.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак