9.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Лондоні поставлять спектакль про секс-скандал навколо Вайнштейна

Актор Джон Малкович перевтілиться в обвинуваченого в сексуальних домаганнях продюсера Гарві Вайнштейна в п’єсі “Гірка пшениця” (Bitter Wheat).

Її автором став драматург Девід Мемет. Виставу покажуть глядачам у лондонському театрі “Гаррік” з 7 червня до 14 вересня 2019 року, – передає Еспресо.

Малкович зіграє Барні Фейна, прототипом якого став Вайнштен. Персонаж описується як “монстр – керівник студії, який, як і його попередник мінотавр, пожирає молодих, яких заманив в свою печеру”.

До Малковича на сцені приєднається Дун Макічан, яка зіграє помічницю Фейна.

Сам Малкович назвав п’єсу “чорною комедією про погану поведінку кіношного магната”.

“Це правда, що багато хто противитиметься ідеї зробити комедію зі скандалу, який досі триває. Але сатира, розсудливо подана, може стати найефективнішим способом роботи з табуйованою темою. Звісно, це може засмутити людей, які відчули на собі загрозу, про яку йдеться в п’єсі і за якою ми спостерігаємо. Але що з цим вдіяти?” – прокоментував Малкович.

Скандал навколо Вайнштейна спалахнув після того, як видання The New York Times опублікувало масштабне розслідування про сексуальні домагання продюсера, що тривали десятиліттями.

Десятки жінок пред’явили свої звинувачення на адресу Вайнштейна, в тому числі в зґвалтуваннях і сексуальних домаганнях.

Нещодавно у мережі з’явилося відео з домаганнями Вайнштейна. Його опублікувала 28-річна підприємниця Меліса Томпсон.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак