7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

У Києві провели другий кастинг учасниць “Міс Україна та Всесвіт”-2019

Днями у Київському Гольф-Центрі відбувся другий відкритий кастинг на участь у найпрестижнішому національному конкурсі краси “Міс Україна-Всесвіт” -2019.

Претендентки віком від 18 до 28 років приїхали з усіх куточків України, щоб показати себе і поборотися за престижний титул і діамантову корону.

Члени журі кастингу були приємно здивовані не тільки красою українок, а й їх талантами, вихованням і інтелектом: дівчата співали, розповідали про свої мрії, благодійних проектах, демонстрували знання іноземних мов і почуття гумору.

 
Члени зіркового журі: Дмитро Черкасов, Максим Михайленко, Анна Філімонова, Нікіта Вакулюк та Олексій Дівєєв-Церковний

Обирало претенденток на головну корону країни зіркове журі: голова оргкомітету “Міс Україна-Всесвіт” Анна Філімонова; плавець, головний герой проекту “Холостяк”-7 Дмитро Черкасов; “Міс Україна-Всесвіт” -2018 Карін Жосан; актор Нікіта Вакулюк; wellness-експерт Олеся Єгоричева; керівник корпорації “МИРС” – офіційного представника бренду BaByLiss в Україні Максим Михайленко; продюсер і телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний; постановник шоу “Міс Україна-Всесвіт” Світлана Легка.

 

Б’юті-спонсором кастингу виступив бренд BaByliss. Конкурсанток запросили взяти  участь у hair-шоу і протестували плойки світового бренду, який використовують зірки кіно і шоу-бізнесу.

 

Обрані за результатами кастингу дівчата стануть півфіналістками конкурсу, і тільки 20 з них дійде до фіналу.

 
До фіналу пройде всього лише 20 дівчат

Обирати “Міс Україна Всесвіт”-2019 організатори планують наприкінці літа до дня Незалежності і радіють, що краси, бажання досягати цілей, інтелекту в українок дуже багато. Боротьба за корону буде яскравою і цікавою.

 

Раніше ІНФОРМАТОР розповідав про модні плаття для жаркого і прохолодного літнього сезону 2019.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак