20.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Творець DOOM анонсував нову покрокову стратегію

Легендарний дизайнер Джон Ромеро працює над грою Empire of Sin — стратегією про американську мафію 1920-х років.

Про це пише видання “НВ”.

Проектом є покрокова бойова стратегія, в якій гангстери 1920-х років змагаються за територію в Чикаго.

“Я провів 30 хвилин з грою сьогодні і насолоджувався її історичною атмосферою. Вулиці і локації були ретельно промальовані і підтримані недавно озвученим саундтреком в стилі 1920-х років, який здається автентичним”, – зізнається автор огляду.

В Empire of Sin гравцям доведеться будувати свою кримінальну банду, при цьому змагатися з босами з чотирнадцяти районів Чикаго. Список ворогів складається зі справжніх історичних персонажів, таких як Аль Капоне чи Стефані Сент-Клер, а також вигаданих архетипів. На початку кожної гри стартові умови генеруються випадковим чином. Залежно від цього проходження кожної гри може сильно відрізнятися.

Розробники обіцяють зустрічі з цілим набором колоритних живих персонажів. Від того, як гравці збудують відносини з ними, будуть залежати багато подій гри

“Бойовий режим – знайомий нам по XCOM. Я роблю вигляд зверху вниз і роблю свої ходи, розміщуючи одних персонажів за укриттям, використовуючи інших, щоб оточити ворогів, і витрачаючи очки руху, щоб вистрілити. На кожному кроці я бачу свій відсотковий шанс на успіх, який я максимізую, використовуючи розумні стратегії”, – відзначають автори огляду.

Empire of Sin буде випущений для Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC і Xbox One в 2020 році.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак