21 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Static X виступлять у Києві

5 років тому помер Вейн Статік — фронтмен ню-метал-гурту Static X. Минулого року учасники оригінального складу колективу зібралися знову та разом із запрошеними вокалістами записали перший за 10 років альбом і поїхали в тур на честь пам’яті друга.

18 вересня бенд зіграє у Києві. Квитки у продажу вже 12 квітня, — повідомляє Слух.

Як і більшість ню-метал-гуртів, Static X перебували в зеніті слави на межі віків. Уже перший їхній альбом Wisconsin Death Trip, випущений в 1999, отримав статус платинового у США. Наступні альбоми також були успішними, що дозволило Static X зіграти на головній сцені метал-фесту Ozzfest в 2007.

Останній наразі альбом гурт випустив у 2009 році та припинив своє існування в 2013-му. Наступного року помер фронтмен Вейн Статік, що поставило, здавалося б, фінальну крапку в історії Static X.

Однак у 2018 році оригінальні учасники колективу з першого альбому Тоні Кампос, Кен Джей та Коічі Фукуда анонсували повернення бенду на сцену та в студію. Цього року вийде новий альбом Static X, на якому використані оригінальні записи вокаліста Вейна Статіка, а також у його записі взяли участь запрошені вокалісти — Девід Дрейман (Disturbed), Айвен Муді (Five Finger Death Punch), Дез Фафара (DevilDriver), Бертон Сі. Белл (Fear Factory), Едсел Доуп (Dope) та інші.

Нагадаємо, Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget 2019.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак