18.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget 2019

Sziget Festival розкрив імена мультижанрового інтернаціонального лайнапу Europe Stage. Серед 30 артистів з 20 країн на сцені одного з найбільших фестивалів світу виступить Іван Дорн.

Про це повідомляє Slukh media.

Як завжди колоритну європейську сцену масштабного фесту цього року качне Іван Дорн. Він та його банда привезуть в Будапешт свій еклектичний мікс із старих поп-пісень, експериментальний альбом OTD, з яким Ваня уже встиг пошуміти в Європі та Америці та, можливо, композиції з майбутнього релізу.

Разом із ним на Europe Stage зіграють 30 артистів з 20 країн. Обирати є з чого: електро-фольк від швейцарки Sophia Hunger, інді-поп з Італії Coma Cose, чеські панки Pipes and Pints і навіть уже визнаний у світі гурт Algiers, який виступив у Києві в січні.

Повний лайнап дізнавайтеся на сайті фесту.

Виступ Івана Дорна точно не буде єдиним українським сетом на цьогорічному Sziget Festival. Своє місце на Europe Stage також отримає лауреат премії APPS Music & SZIGET: Awards 2019. Наразі в лонгліст входять 14 актуальних молодих українських артистів: ADAM, Braii, Cape Cod, DZ’OB, INDT, Fontaliza, [О], OY Sound System, Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, YUKO, Wavy Dem і «ЦеШо». Скоро в кожного з них вийде лайв-відео, зняте спеціально для конкурсу. Переможця буде визначено наприкінці травня за результатами голосування на сайті.

Нагадаємо, український гурт “Латексфауна” випустив нову пісню.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак