12.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Сквери у центрі Києва назвуть іменем Павла Шеремета та Мусліма Магомаєва

У Києві три сквери отримають нові назви — імені журналіста Павла Шеремета, оперного співака Мусліма Магомаєва та німецького міста Мюнхен.

На перетині вулиць Рейтарської та Стрілецької з’явиться сквер імені журналіста Павла Шеремета (31 січня 2019 року ділянці надали статус скверу). У КМДА зазначили, що пропозицію про створення скверу імені Шеремета підтримав колектив видання «Українська правда» (у якому він працював) та обговорили з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Також ділянка на перехресті вулиці Січових Стрільців та проспекту В’ячеслава Чорновола стане сквером імені Мусліма Магомаєва.

«Підтримано пропозицію щодо присвоєння скверу ім’я оперного та естрадного співака, композитора, народного артиста Мусліма Магомаєва, земельній ділянці на перехресті вулиць Січових Стрільців та проспекту В’ячеслава Чорновола за поданням посольства Азербайджанської республіки в Україні», — зазначили в КМДА.

Також в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА повідомили, що сквер на перетині вулиць Зоологічної та Дегтярівської називатиметься Мюнхенським.

Нагадаємо, КМДА перейшла на електронні документи.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак