21 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

O.Torvald презентували нову пісню

Нова пісня та кліп O.Torvald показують, що колектив готує велике повернення до гри.

Восени 2017 року рок-гурт O.Torvald випустив альбом «Бісайди». Впродовж наступних 10 місяців колектив активно давав концерти, а в серпні минулого року зіграв у столичній «Зеленці» та взяв творчу паузу.

Тепер O.Torvald повертається з новою піснею «Два Нуль Один Вісім» та кліпом до неї.

За майже рік відсутності в житті фронтмена гурту Жені Галича сталося чимало подій. З одного боку, він став продюсером каналу MEGOGO LIve, де разом із командою випускає крутий контент і прокачує українську музику. З іншого, музикант втратив батька. Саме йому присвячена емоційна пісня, в якій Галич збирає себе по шматках. У відеороботі ми бачимо, чим займалися учасники колективу рік без музики і як вони вперше знову зустрічаються. Усі, крім барабанщика. Можливо, в складі гурту сталися зміни.

Сама композиція не вражає оригінальністю — це той самий драйвовий та емоційний рок, за який і полюбили O.Torvald. Але в пісні напевно відчувається лише одне: гурт скучив за записами, концертами і фанами, а тому звучить ще потужніше, ніж раніше. Все вказує на те, що цього року бенд випустить новий альбом і поїде в тур. Шукайте своїх улюбленців на афішах літніх фестивалів.

Нагадаємо, про найкращі концерти травня в столиці.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак