8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мама Ілона Маска одягнула вбрання від української дизайнерки

Модель та дієтологиня Мей Маск, також відома як мама винахідника Ілона Маска побувала на Health Summit у Нью-Йорку.

На захід 71-річна красуня прийшла у вбранні від української дизайнерки Дар’ї Донець.

Мей на саміті розказувала про здоровий спосіб життя, свою роботу і те, як індустрія здоров’я може охопити людей 50+ у соцмедіа.

Фото вона поділилася в Instagram, тегнувши, зокрема, і Донець.

https://www.instagram.com/p/ByS3FAapGDv/

Дизайнерка теж запостила кілька світлин, а ще зворуливо оповіла свою реакцію на те, коли дізналася, що її пропозицію одягти Маск таки прийняли.

“…Коли я попросила свою команду спробувати написати Мей Маск, то її позитивна відповідь здавалася фантастикою. Моє захоплення нею не має меж і, якщо станеться диво, то я повірю в свою роботу ще більше, і це дасть сили йти далі в напрямку стрілки мого компасу. Божевільний романтик, так? І ось я якось повертаюся ввечері додому, майже професійно лавіруючи в заторі. Настрій зі знаком “мінус”, дрібно накрапає дощ”, – пригадала Дар’я.

Саме у цей момент дизайнерка і отримала дзвінок із радісним повідомленням.

“Ви уявляєте романтику моменту, коли фоном і плюсом до всіх емоцій грає пісня з кінофільму “Брудні танці” “Time of my life”. Я починаю плакати. І кричу, що не можна казати таке, коли я за кермом. Сміх, сльози, Time of my life… Дідько! Це було круто! Витираю очі від сліз, знімаю окуляри і лише доїхавши додому розумію, що весь залишок шляху проїхала без окулярів, да з моїм-то мінусом. Адреналін! Мені здавалося, земля йде з-під ніг, і що таке не могло статися зі мною… але я тут, я дихаю, і це відбувається”, – поділилася Донець.

Раніше українська дизайнерка Олена Даць випустила нову колекцію одягу у кислотних кольорах.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак