11.5 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Колишня ведуча «Оскара» закликала коміка Кевіна Харта провести церемонію попри звинувачення в гомофобії

Комедіантка, колишня ведуча церемонії «Оскар» Еллен Дедженерес звернулася до Американської кіноакадемії, аби стендап-комік Кевін Харт вів цьогорічну церемонію нагородження.

Актор раніше відмовився від цього через звинувачення у гомофобії.

Дедженерес також зробила допис у Twitter з приводу Харта та запустила хештег #OscarsNeedHart («Оскару потрібен Харт»). Вона сказала, що вмовлятиме актора провести церемонію, – повідомляє Громадське.

Кевіна Харта звинуватили у гомофобії через публікації у Twitter в 2010 році. Тоді він написав у соцмережі жарт про геїв, однак вибачився за цей вчинок. Після того, як Харта запросили провести «Оскар», одна з ЛГБТ-організацій звернулася до організаторів церемонії з проханням «переглянути риторику коміка». Однак Харт відмовився її проводити взагалі.

«Я не хочу стояти на цій сцені і говорити в цю ніч про моє минуле, коли там будуть люди, які працювали крок за кроком, аби вперше у житті отримати таку нагороду. Ти не можеш рости як особистість без помилок, і я хочу закінчити цю розмову», – сказав Харт в інтерв’ю Еллен Дедженерес, яка вела «Оскар» в 2007 та 2014 роках.

Вона водночас закликала його провести «Оскар» та пообіцяла «вмовити» актора.

Церемонія вручення відбудеться 24 лютого в Лос-Анджелесі. Харт мав замінити коміка Джиммі Кіммела, який був ведучим премії два роки поспіль.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак