11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Google запустив можливість оплати в українських інтернет-магазинах за допомогою G Pay

Компанія Google запустила можливість оплати за допомогою платіжної системи Google Pay в інтернет-магазинах України.

Як зазначили у компанії, такий спосіб оплати буде зручнішим та швидшим за оплату за допомогою традиційних банківських карток.

Наразі партнерами Google є близько 6,5 тисячі інтернет-магазинів, проте у компанії зазначають, що кількість інтернет-магазинів, які підтримуватимуть оплату за допомогою G Pay, буде постійно зростати.

«Тепер завдяки Google Pay онлайн при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно як для користувачів, так і для онлайн-продавців», — повідомив директор Google Україна.

У компанії зазначають, що наразі співпрацюють з 19 українськими банками, а розрахуватися за допомогою мобільного телефона, що підтримує систему Google Pay, можна у 200 тисячах терміналів по всій Україні.

Нагадаємо, платіжна система Visa зобов’язала українські банки починаючи з квітня випускати лише безконтактні банківські картки, що підтримують технологію payWave. Випуск карток Visa, що не підтримують безконтактні розрахунки, припиниться.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак