3.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Експерти розповіли, які джинси будуть модними в 2019 році

Фешн-експерти спрогнозували, які джинси будуть в моді в 2019 році.

Редакція порталу про моду Who What Wear поспілкувалася з провідними стилістами і засновниками джинсових брендів, щоб з’ясувати, який денім буде в тренді в наступному році.

В результаті визначилося п’ять ключових джинсових трендів, які, на думку редакції, будуть доповнювати гардероби модниць в 2019 році.

Джинси з вишивкою, перлами і іншим декором

У наступному році особливою популярністю будуть користуватися джинси з декором – таким, як перли, намистини і вишивка. На думку модних експертів, такий денім є ідеальним балансом жіночності і маскулінності, яка як і раніше залишається в числі топ-трендів в жіночій моді.

Укорочені оверсайз-джинси

Оверсайз все ще в моді. Але, на відміну від популярних раніше джинсів-бойфрендів, в 2019 році в тренді більш лаконічний оверсайз. Так, в тренді денім вільного крою з менш завищеною, але не з низькою талією, ключовою особливістю якого є довжина трохи нижче щиколотки. Такі джинси виглядають розслаблено і стануть відмінним доповненням, як повсякденного образу, так і більш суворого look-у.

Подовжені рівні джинси із завищеною талією

Джинси вільного крою в стилі 90-х обіцяють повернутися в гардероби світових модниць. Експерти стверджують, що подовжені рівні джинси із завищеною талією є головним джинсовим трендом 2019 року. Вони також акцентують увагу на тому, що цю модель слід вибирати виключно в світлому відтінку і в вінтажному стилі.

Світлі джинси з лампасами в романтичних відтінках

Джинси з лампасами в цьому році поповнили колекції багатьох популярних брендів. Але, на думку модних експертів, в 2019 модні джинси з лампасами будуть виглядати трохи інакше. Основною відмінністю модної моделі 2018 року від нового тренда є відтінок самого лампаса – з яскравого коліру він зміниться на більш спокійний і романтичний. Так, в «особливій пошані» будуть світлі джинси з лампасами кольору пудрової троянди або кремового бежу.

Денім з рядками-стрілками

Ще один несподіваний тренд наступного року – джинси з рядками-стрілками, відомими на заході, як Pintucks. Відзначається, що краще вибирати облягаючі моделі з жіночним силуетом і завищеною талією, але з досить грубим контрастним рядком, який тягнеться від кишені по довжині штанини. Такі джинси не тільки виглядають актуально, але і здатні візуально зробити ноги довшими.

Нагадаємо, Michael Kors купив Versace більш ніж за два мільярда доларів.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак