9.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Автор книг «Пісня льоду й полумʼя» Джордж Мартін попрощався з «Грою престолів» і прокоментував фінал

Американський автор циклу книг «Пісня льоду й полум’я», на основі яких знято серіал «Гра престолів», Джордж Мартін, попрощався з шоу.

У своєму блозі Мартін прокоментував фінал популярного серіалу та розповів про долю книжкової серії.

«Остання ніч, останнє шоу. Після восьми епічних сезонів серіал «Гра престолів» закінчився. Важко повірити, що все завершилося, якщо говорити відверто. Роки пройшли, як одна мить. Невже пройшло вже більше десяти років з тих пір, як мій менеджер Вінс Джерардіс організував зустріч в Palm в Лос-Анджелесі, і я вперше зустрівся з Девідом Беніоффом і Д. Б. Вайсом за ланчем, який тривав до вечері? Я запитав їх, чи знають вони, хто був матір’ю Джона Сноу. На щастя, вони знали. Я тоді й гадки не мав, що збираюся вирушити в подорож, яка змінить моє життя», — пише Мартін.

Письменник зізнався, що в той момент не уявляв, наскільки масштабним стане новий серіал, і подякував команді, яка працювала над шоу.

Стосовно останнього сезону «Гри престолів» він написав: «Як усе це закінчиться? Я чую питання людей. Такий же кінець, як у телешоу? Або інший? Що ж … Так. І ні. І так. І ні. І так. І ні. І так».

Мартін вважає, що судити про те, яка з версій кінцівки буде правильною, зможе кожен глядач і читач, ґрунтуючись на власних смаках.

Письменник розповів також про те, що наразі задіяний як продюсер у розробці п’яти шоу на HBO.

Нагадаємо, що раніше Старки із «Гри престолів» назвали неповагою вимоги фанатів перезняти фінальний сезон.

А останній епізод серіалу встановив рекорд за переглядами на HBO.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак