11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Юра Самовілов та Валерій Харчишин випустили пісню на вірш Василя Симоненка

30 травня, відбулася прем’єра міні-альбому «Вітер дужчає»проекту Юра Самовілов. Гуртом. Однією з пісень нової роботи стала композиція «Іменем» на вірші Василя Симоненка, у записі якої взяв участь фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.

Про це пише Karabas Live.

Альбом записаний у мінімалістичному стилі, інструментальний матеріал для нього створили Антон Літвінов (перкусія/дудук), Кирило Чихрадзе (рояль) та Юра Самовілов (гітара/голос). Це дозволяє гурту відтворювати практично студійне звучання під час живих виступів.

Саундпродюсер альбому — Сергій «Кноб» Любинський (REVET SOUND), який працював в останні роки з Vivienne Mort та The Hardkiss і є колишным музикантом гурту ТОЛ та нинішнім — гурту Velikhan.

Юра Самовілов — музикант з Донецька, який мешкає та працює у Києві. Відомий синглом «Гармати», який зацікавив багато радіостанцій. У 2016 році випустив перший кліп «Напевно», режисером якого є Віктор Придувалов (він є наразі креативним радником проекту Юра Самовілов. Гуртом). У 2017 році Самовілов став фіналістом проекту Ukrainian Song Project та зіграв на «Арені Львів» у Львові.

https://soundcloud.com/yurasamovilov/yura-samovlov-gurtom-menem-feat-valery-kharchishin

Раніше ми писали, що “Ветеранський намет” став лідером продажів на “Книжковому Арсеналі”.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак