10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Як живеться коханкам та чому кожна з нас може стати тією самою розлучницею?

“Я сплю лише з чоловіками, але не зі своїми”, – Ірина Гіль.

Ірина Гіль, журналістка Elle.ua, розповіла як їй живеться у ролі коханки та що відчувають жінки, які сплять з “чужими” чоловіками.

“Цитуючи пісню моєї молодості, “так у світі повелося”, що наше суспільство має досить однобоке уявлення про коханок. Обов’язково молода, з копицею волосся до пояса, вона виманює зразкового чоловіка і турботливого батька з родини за допомогою чар напівприкритих очей чи колін. Або четвертим розміром грудей. Змія, одним словом. Я місяць розпитувала про колишніх і теперішніх коханок та їх вибір. І навіть згадала, що сама була такою змією”, – пише вона.

Журналістка вважає, що майже усі жінки, що мають статус коханки, відчувають якусь дивну гордість, коли одружені чоловіки приходять саме до них, адже розуміють, що мають перевагу над “дружинами”. Але цей ефект працює лише для тих, які свідомо обрали шлях коханки.

Інші ж жінки часто починають зустрічатися з одруженими чоловіками, навіть не знаючи про їхній сімейний статус. І це вже питання до честі чоловіків, яку вони за останні покоління швидко втрачають, вважає журналістка.

“Я давно вирішила не бути “номером два” у життєвому пріоритеті іншої людини. Цитуючи Білик, не хотілося опинитися у ситуації, коли “Сказала, що вона – твоя дружина, А я – ніхто, і звуть мене – ніяк”. І все через телефонний дзвінок, до речі. Колись мама одного з колишніх у телефонній розмові ненароком видала: “Ну ти ж теж зруйнувала їх відносини”. У голові почав прокручуватися список скоєних гріхів, де я марно шукала отой самий, зміїний: “Які відносини?”. У слухавку закашлялися: “Я кажу про Таню!”. Голова все ще безуспішно сканувала пам’ять на незнайоме досі ім’я. “Хто така, в біса, Таня?!” — майже прокричала я у слухавку і отримала невиразну відповідь: “Ааа, мовчу-мовчу”. Короткі гудки вивели з трансу, очі затрималися у дзеркалі. Так я, виявляється, була змією-розлучницею”, – підсумовує Ірина.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак