11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В Попасній виступили гурти «ТНМК» та «Жадан і Собаки»

В Попаснянському Будинку культури 28 січня відбувся концерт відомих українських гуртів «ТНМК» та «Жадан і Собаки». Виконавці «запалили» зал сатиричними рок-піснями та креативним хіп-хопом.

Про це пише міський сайт “Попасная City”.

На початку концерта, на «розігріві» груп виступив український поет Артем Полежака. Гумористичні вірші потішили публіку й викликали щирі усмішки. З реп-композиціями виступив і волонтер, композитор та співак Борис Севастьянов.

Бурні овації викликала поява на сцені гурту «Жадан і собаки». Лідер гурту, письменник та поет Сергій Жадан розповів глядачам, що Попасна – це одне з тих небагатьох міст на Донбасі, де він ніколи раніше не виступав.

Зі сцени лунали сатиричні композиції на політичну та суспільно злободенну тематику. Артисти не шкодували своєї енергії та творчого потенціалу на попаснянського глядача.

Не менш яскраво сприймали військовослужбовці та місцеві мешканці у залі пісні гурту «ТНМК». Вони виступали не у повному складі, але це не завадило їм створити шалену енергетику.

Соліст гурту Олег Михайлюта (Фагот) навіть присвятив одну з пісень саме Попасній, переробивши кілька рядків з тексту. Після концерту у глядачів була можливість зробити сумісне з артистами фото та взяти автограф на пам’ять.

Нагадаємо, що вийде фільм на ще один роман Жадана.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак