9.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Український метал-гурт Stoned Jesus випустив новий кліп

Київський гурт представив нове відео на трек “Apathy” з четвертого повноформатного альбому “Pilgrims”, який вийшов восени 2018-го на відомому австрійському лейблі Napalm Records.

Про це пише Neformat.

“Apathy” – дітище нашого басиста Сергія. Він написав музику, придумав оригінальну ідею для відео, знімав нашу апатію після шоу на lo-fi камеру Samsung vp-w70 і навіть сам редагував відео! На відміну від більшості турових відео інших груп, це покаже вам справжнє дике життя за кулісами”, – пояснює гурт.

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів “Hellfest-2016” та ще чимало досягнень, включно з контрактом із відомим австрійським лейблом Napalm Records..

Нагадаємо, що український метал-гурт “1914”  також підписав контракт з престижним європейським лейблом.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак