12.7 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Українські металісти з гурту 1914 дадуть перший сольний концерт у Києві

Львівський death metal колектив 16 лютого презентує у столиці двій новий повноформатний альбом “The Blind Leading The Blind”. Сольний концерт відбудеться у клубі MonteRay Live Stage.

Як зазначають самі музиканти, це буде перше їх велике шоу з презентацією нового альбому та перший сольний концерт у Києві загалом.

11 листопада 2018 року 1914 представили слухачам довгоочікуваний другий повноформатний альбом “The Blind Leading The Blind“. Вихід релізу спеціально був приурочений до сотої річниці з дня завершення Першої Світової.  Окрім того, що реліз потрапив у безліч метал-топів по всьому світу, він також отримав звання “Найкращий український metal альбом 2018 року” за версією премії The Best Ukrainian Metal Act.

Гурт 1914 виник у Львові у 2014 році, на століття Першої світової. Саме ця тема і лягла в основу пісень колективу. Музика гурту – це суміш декількох стилів, як то doom чи death metal. На їх рахунку один альбом 2015 року, спліт з американцями Minenwerfer, EP “Für Kaiser, Volk und Vaterland!” та декілька синглів.

Нагадаємо, Rammstein завершили запис нового альбому та пообіцяли 5 відеокліпів.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак