17.1 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У складі гурту «Бумбокс» вперше з’явилася дівчина

5 червня, на столичному Арт-заводі «Платформа» відбувся незвичайний концерт гурту «Бумбокс». На ньому були презентовані нові пісні та нові учасники команди.

Про це пише Karabas Live.

Отже, тепер до складу «Бумбокса» входять гітаристи Олег Аджикаєв і Дмитро Кувалин та бас-гітаристка Інна Невойт. Таким чином, разом з фронтменом Андрієм Хливнюком, барабанщиком Олександром Люлякіним, діджеєм Валіком та клавішником Павлом Литвиненком у гурті на сьогодні є семеро учасників.

Про Інну Невойт відомо, що вона до цього грала з одеським гуртом Cheshires та у джаз-бенді. Олег Аджикаєв — відомий гітарист та саундпродюсер, лідер гурту Checkpoint. Про професійне минуле Дмитра Кувалина ми поки що не змогли нічого дізнатися.

Разом з цими музикантами «Бумбокс» готує до реліза новий альбом «Таємний код: Рубікон», вихід якого запланований на осінь цього року.

Концерт на Арт-заводі був особливим для «Бумбокса» цього року. Команда відмовилася від участі у київських фестивалях цього сезону і це був єдиний її виступ влітку у столиці. На осінь запланований всеукраїнський тур на підтримку нового альбому.

Раніше ми писали, що «Бумбокс» і Тіна Кароль випустили спільний кліп на нову пісню.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак