12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Нью-Йорку чоловічі туалети в нових будівлях оснащуватимуть сповивальними столами

У нових або відремонтованих будівлях американського штату Нью-Йорк відтепер обов’язково встановлюватимуть сповивальні столи як у жіночих, так і в чоловічих громадських туалетах. Відповідний закон набув чинності на початку 2019 року.

Закон, ухвалений ще в квітні 2018 року, зобов’язує ресторани, магазини, кінотеатри, а також державні будівлі оснащувати туалети сповальними столами, доступними як для жінок, так і для чоловіків, – повідомляє Громадське.

Також керівництво будівлі зобов’язане розміщувати вказівні знаки, які позначають знаходження найближчого сповивального столу.

Губернатор штату Ендрю Куомо зазначив, що батьки часто шукають місце, у якому можна сповити дитину. Та додав, що столи дуже «непропорційно доступні», адже зазвичай встановлені в жіночих туалетах.

Сенатор штату Бред Хойлман, який писав законопроект, у своїй заяві зазначив, що не лише мами змінюють дітям підгузники: «Татам також треба виконувати свою частину брудної роботи».

Хойлман один з тих батьків, які документували в соціальних мережах складнощі, які виникають у чоловіків під час сповивання дітей у туалетах.

Хойлман, який є відкритим геєм, зазначив, що закон про обов’язкове встановлення сповивальних столів у чоловічих туалетах є також визнанням «нових батьківських норм, зокрема покоління батьків-геїв», яким не треба більше сповивати своїх дітей на підлозі через відсутність столу.

Нагадаємо, співак Рікі Мартін із чоловіком стали батьками доньки.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак