15.3 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Том Йорк презентував новий альбом

Сьогодні фронтмен Radiohead Том Йорк випустив новий сольний альбом ANIMA.

Том Йорк надихався філософською концепцією швейцарського психолога Карла Густава Юнга. Ми уявили, як саме один з головних музикантів планети придумав і записав альбом, – пише Слух.

Том Йорк раптово прокинувся посеред ночі, вдягнув капці, підійшов до вікна і почав дивитися широким оком на нічне небо. Вже за хвилину він відчув невимовний жах перед безкінечністю космосу. Том Йорк дивився, як падають зірки, вдивлявся у безодню темряви, осяяну їхнім світлом, і думав:

— Господи… який величезний, прекрасний та непізнаний світ! І який я маленький серед цієї величної пустелі! Мене ж майже немає, а усі мої нескінченні переживання і травми менші за піщинку!

Тільки Том Йорк про це подумав, як світ почав тягнутися до нього. Спочатку на нього дихнуло нічною прохолодою з кватирки, потім у кімнату залетів метелик, за ним — кажан. Зацвірінькали цикади, прокинулися пташки.

— Нічого собі! Світ відгукується на мої думки! Він такий прекрасний і моторошний! Як же я хочу присвятити йому альбом! Йому, а не собі та своїм почуттям, — подумав Том Йорк.

Він заплющив око, і раптом в його голові залунав могутній голос. Це був сам Космос, який вирішив особисто привітати одного з головних музикантів планети за чиєюсь там версією.

— Йоу, Йорк. Чув я, що ти хочеш мені присвятити альбом.
— Угу, — оторопіло подумав про себе Том Йорк.
— Ну то кайф, — сказав Космос. — Це велика честь для мене. Коли можна буде почути?
— Та скоро, я ж над своїми сольниками майже не працюю, — так само оторопіло подумав про себе Том.
— Воно і видно, — реготнув Космос, згадавши альбом Тома Tomorrow’s Modern Boxes. — Однак заради мене поклопочись, будь ласка. Так хочеться почути альбом, присвячений мені, від одного з головних музикантів планети за чиєюсь там версією.

Космос поцілував Тома у лоба вітерцем і пішов грати у волейбол Юпітером. А Том Йорк одразу почав готуватися до запису.

— Що таке космос? Це мрія. Що таке мрія? Це бажання неможливого. Де можна отримати неможливе? Уві сні. Хто у нас спеціаліст по снах? Карл Густав Юнг! А альбом буде називатися ANIMA — на честь безсвідомого образу жіночого початку в чоловічій психіці, адже я — чоловік! А у мене, як у чоловіка, завжди були космічні проблеми! Пазл склався! — зрадів Том Йорк і сів писати музику.
— Бляха, він знов про себе альбом записав, — подумав Космос, коли вийшов новий альбом Тома Йорка, і відбив собі Сонячною системою фейспалм.
— Боже, який крутий в мене альбом, — подумав Том Йорк і пішов на кухню запивати антидепресанти молочним коктейлем.

P.S. «Кайф, зніму про Йорка фільм», — подумав Пол Томас Андерсон, режисер фільмів «Нафта», «Примарна нитка» і друг Radiohead (кліп на Daydreaming, кілька лайв-відео). І зняв ANIMA. Короткометражка вийшла на Netflix в один день із альбомом.

Нагадаємо, Оля Полякова презентувала нову пісню.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак