11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Талановитий виконавець оспівав події в Україні двома мовами. Тепер про нас почують усі

Молодий український артист випустив першу пісню про події в Україні, що торкнеться кожного без винятку та відкриє очі усьому світу.

Український артист DRUZ презентує сингл PSW (please stop the war). Трек написаний на чужині та двома мовами, аби почуття, які артист вклав у цей трек могли торкнутися кожного в світі, та вони пам’ятали про те, що відбувається в Україні.

Ідея пісні виникла у Бухаресті, Румунія. Саме там у цей час знаходився артист. “Я чув багато української музики на цю тему. Я чув багато зарубіжної. Але я шукав шляхи, аби саме українські серця могли достучатися до усього світу, адже це наразі вкрай важливо для нас. Ідея була у тому, щоб трек звучав не тільки двома мовами, а й голосами людей різних національностей. Але, на жаль, цього не вдалося зробити і пісня вийшла сольною. Та у ньому лунають душі та вклади кожної людини, яка допомогла мені при його записі та створенні.” – каже артист.

Цей реліз для мене, насамперед, величезний прорив та стрибок у сторону справжньої та якісної української музики. Адже, при його написані та записі я відчував усе те про що пишу і розумів, що кожна людина, яка це почує, зрозуміє мене, але все, про що сказано у пісні, є чистою правдою. Неможливо писати та співати про те, чого ти не розумієш або ж не відчуваєш. Можливо у якійсь танцювальній музиці… Але зараз не ті часи. В інших випадках, люди повинні відчувати правду. І тут саме вона.

Це третя пісня, яку я написав та випустив, покинувши Україну. Кожна з них та усі наступні є не тільки моїм способом зв’язку із батьківщиною, але й зброєю, яка має допомагати у боротьбі з тією темрявою, що охопила нас.

>>>СЛУХАТИ ТУТ<<<

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак