14.8 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Роббі Вільямс троллить свого сусіда гітариста Led Zeppelin Джиммі Пейджа

У Великобританії набуває розголосу конфлікт двох відомих музикантів — поп-виконавця Роббі Вільямса та гітариста легендарного рок-гурту Led Zeppelin Джиммі Пейджа.

Суть справи в тому, що ще п’ять років тому Роббі захотів встановити у підвалі свого будинку басейн. Весь цей час він намагався отримати дозвіл на це у районній раді. Цього року йому вдалося, але раптом проти цього виступив Джиммі Пейдж. Він є сусідом співака і переживає, що будівництво пошкодить його будинок, який збудовано ще в 1875 році.

Вочевидь, між музикантами стався конфлікт, адже згодом Роббі Вільямс став гнати з Джиммі Пейджа, встановивши на своєму подвір’ї акустичну систему та вмикаючи пісні Deep Purple, Pink Floyd і Black Sabbath кожного разу, як бачить сусіда, – повідомляє Слух.

І це ще не все. У скарзі, підписанній ім’ям «Джонні», яка надійшла в районну раду, йдеться про те, що співак начебто вдавав із себе Роберта Планта (вокаліст Led Zeppelin), надягаючи перуку з довгим волоссям і запихаючи подушку під одяг, імітуючи живіт музиканта.

Представник Роббі Вільямса повідомив, що скарга є вигаданою. Чекаємо на подальший розвиток подій і порадимо співаку спробувати інший, більш дієвий матеріал.

Нагадаємо, Джамала, Ярмак, Alina Pash та інші заспівали реп-колядку.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак