6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Принц Гаррі та Меган Маркл можуть переїхати в Африку після народження первістка, — ЗМІ

Онук королеви Великої Британії принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцогиня Сассекська, можуть на декілька років переїхати в Африку після народження первістка.

Про це повідомляє The Sunday Times із посиланням на власне джерело.

За даними видання, в цю тимчасову еміграцію принца і його дружину можуть відправити в межах міжнародної місії, яку вигадали придворні королівської родини. Йдеться про роботу від імені британської Співдружності націй та благодійну роботу для «просування Великої Британії» за кордоном.

Таку роль вигадав колишній посол королівства у США Девід Меннінг, який також був радником принца Гаррі у міжнародних справах. Поїхати принц та його дружина можуть до однієї з країн Співдружності націй, яких у Африці 19.

Водночас представник Букінгемського палацу заявив у коментарі CNN, що такі розмови спекулятивні, тому що ніяких рішень щодо майбутньої ролі принца Гаррі та Меган Маркл ще не ухвалили. За словами джерела телеканалу, принц Вільям готовий підтримати брата в будь-яких проектах.

Нагадаємо, на початку квітня онук королеви Великої Британії принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, герцогиня Сассекська, створили спільний акаунт в Instagram.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак