11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Презентація синглу «За твоє життя» від гурту Magnify

Велич, біль та бажання діяти як відповідь на історичний виклик

Київський гурт Magnify презентує свій сингл “За твоє життя”. Прониклива пісня, що висловлює спостереження та почуття викликані війною. Ліричні слова у поєднанні із важким мелодійним звучанням створюють атмосферу величі та трагічності. Жага діяти та біль – два основні лейтмотиви, що переплітаються у композиції.

Мова ведеться від першої особи. Молодого чоловіка що поряд із жахіттями та випробуваннями війни спостерігає до цього не знаване відчуття єдності разом з усіма і кожним. Разом із почуттями та спостереженнями головний герой приходить до розуміння, що за гідне життя рідних йому людей доведеться битись. І він висловлює своє бажання та готовність прийняти бій.

“У цей вирішальний час кожному із нас є що боронити. І в кожного свій бій. Хтось героїчно і самовіддано відстоює наше право жити вільно та виховувати дітей у достойному, цивілізованому суспільстві. Хтось робить свій вклад завдяки натхненній та безперервній праці. А хтось бачить свій шлях шлях у тому, аби донести правду до усього світу” – говорить автор пісні Стан Володимир.

Новий український рок гурт “Magnify”, що утворився із талановитих музикантів незадовго до війни, поставив собі за мету об’єднати у своїй творчості тенденції сучасної альтернативної сцени разом із здобутками традиційної української рок культури. Поряд із цим зараз, як і багато інших артистів, гурт Magnify у своїй музиці закликають до єднання, намагаються плекати бажання діяти та потяг до прекрасного.

У перший місяць війни хлопці опиняються у різних куточках країни та займаються різними справами (волонтерство, служба у ТРО, перевезення рідних), та попри це онлайн, поночі йде робота над піснею. Одразу ж після запису синглу виходить кліп, що являє собою компіляцію новинних відео роликів, які облетіли весь світ. Сьогодні ж гурт повернувся до рідного міста і має намір заявити про себе та свою творчість.

«За твоє життя» на YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=TqDVzyCL758

«За твоє життя» на цифрових платформах:

https://magnify.fanlink.to/za-tvoye-zhyttya 

Magnify в соцмережах:

https://www.facebook.com/magnify.musicband

https://www.instagram.com/magnify.ua/

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак