11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Підбиті підсумки 8-го туру УПЛ: «Шахтар» наздогнав «Дніпро-1», «Динамо» – на восьмому місці

Відбулися останні чотири поєдинки 8-го туру чемпіонату України. В трійці лідерів «Дніпро-1», «Шахтар» та «Верес». 

В останньому матчі «Шахтар» у Львові обіграв «Колос» (3:0). Завдяки перемозі «гірники» набрали 19 очок та наздогнали цьогорічного лідера – «Дніпро-1».

Матчі в рамках наступного туру УПЛ стартують 22 жовтня. З котируваннями на поєдинки чемпіонату України вболівальники можуть ознайомитися на сайті БК Теннісі. Огляд контори представлений на сторінці https://bookmaker-ratings.ru/review/obzor-rossijskoj-bukmekerskoj-kontory-tennisi-tsupis/.    

Відкрити рахунок на 8-й хвилині зумів Михайло Мудрик. Одразу після перерви «гірники» збільшили відрив завдяки дебютному голу Лукаса Тейлора. Крапку в боротьбі поставив Мудрик, записавши на свій рахунок дубль.

У складі донецької команди зіграли футболісти, яких викликали на останній збір національної збірної. На поле вийшли Матвієнко, Трубін, Михайліченко, Кривцов, Степаненко, Зубков і Мудрик. 

Дніпропетровська команда у матчі 8-го туру, навпаки, втратила бали. Підопічні Олександра Кучера в поєдинку з «Інгульцем» зіграли внічию – 2:2.

«Чорно-жовті» першими відкрили рахунок. Відмітитись голом наприкінці першого тайму зумів Володимир Адамюк. Однак на початку другого ігрового відрізку м’яч у ворота суперника забив захисник «Інгульця» Артем Смоляков. Незабаром футболіст реалізував дубль. Олександру Піхальонку вдалося зрівняти рахунок, однак вирвати перемогу команда «Дніпра-1» не змогла. 

Ще в одному матчі 8-го туру «Ворскла» поступилася «рухівцям». Переможний гол забив Олексій Довгий.

Матч у Ковалівці закінчився перемогою «Минаю» над харківським «Металістом 1925». Після кутового відзначився Єгор Твердохліб.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак