11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Нова українська виконавиця презентувала свою першу пісню “Відчувати”

Виконавиця Karina Yarmolenko презентувала свій трек “Відчувати”, який увійде до її нового альбому. Пісня була написана ще 15 років тому, але виходить у світ тільки зараз і за своїм змістом виявляється дуже актуальною.

Робота над треком тривала досить довго. Було багато спроб з різними музикантами, але вони не давали бажаного результату. Пісня була відкладена на невизначений час. Після знайомства з аранжувальником і гітаристом Віктором Білошицьким з’явилися нові ідеї. Пів року пошуків з ним нарешті привели до того звучання, яке зараз ви можете почути. Музиканти поєднали рок, електроніку та додали до треку космічних відтінків. За своїм змістом пісня “Відчувати” є багатовимірною, тобто сьогодні ви можете почути один сенс, а завтра інший. Але загалом можна сказати, що ця пісня переважно про боротьбу з собою, своїми страхами, про подолання перешкод на шляху до своїх мрій та про особистісну свободу.

Karina Yarmolenko: “Для мене ця пісня є дуже важливою. Створюючи її я пережила майже всю палітру емоцій. Я бажала створити щось особливе, щось, що буде викликати добрі відчуття та надихати. Ми з аранжувальником та звукоінженером намагалися надати пісні атмосферного, концертного звучання. Вважаю у нас це вийшло.”

Слухаючи пісню “Відчувати” кожна людина почує і відчує щось своє, залежно в якому стані вона зараз знаходиться і які події в житті наразі переважають. Але точно слухачі отримають позитивні емоції – так було задумано автором.

СЛУХАТИ ТУТ

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак