8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Netflix створив серіал про природу. Там буде розповідь і про Україну

Компания Netflix разом з Всесвітнім фондом природи (WWF) створили документальний проект «Наша планета». До серіалу увійшло 8 епізодів, його знімали на всіх континентах нашої планети.

Про це пише Karabas Live.

Серіал виходить на платформі Netflix з 5 квітня. Його знімали за допомогою новітніх технологій і 4К камер. В серіалі будуть унікальні кадри з життя дикої природи, які ще ніколи не вдавалося зафіксувати. Також мета цього проекту, пояснити людям, чому так варто зберігати біорізноманітність на Землі.

Зйомки проекту тривали 4 роки. В команді було понад 600 людей, а час знімальних днів становить 3500  годин.

Світ серіалу — це природа 50 країн з різними середовищами, від арктичних пустель та містичних океанічних глибин до широких просторів Африки та джунглів Південної Америки.

В Україні для зйомок обрали Чорнобиль. Його показали як приклад того, що природа може відновлюватися, якщо людина вчасно відступить.

Девід Аттенборо, відомий натураліст та посол WWF, наголосив, що сьогодні людина стала найбільшою загрозою для власної домівки: “В нас ще є час для вирішення проблем, які ми створили, але треба починати діяти зараз. Якщо люди дійсно усвідомлять, що саме поставлено на карту, я переконаний, що вони вимагатимуть від бізнесу та керівників держав знайти спільні рішення.”

Нагадаємо, американська компанія Netflix погодилася вирізати кадри реальної катастрофи, що забрала 47 життів, з фільму “Пташиний короб” (Bird Box) на вимогу громадськості.

 

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак