12 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Motanka випустили дебютний альбом

Луцький метал-гурт, який переміг на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle та підписав контракт з відомим австрійським лейблом Napalm Records, нарешті презентував свій перший повноформатний альбом “Motanka”.

Про це пише Неформат.

“Це альбом, якому присвятили багато років роботи, втілили безмежну кількість ідей та фантазії. Кожна пісня немов окрема історія, зі своїм настроєм та змістом. Радимо слухати платівку від початку до кінця повністю, оскільки кожна пісня плавно переходить в іншу і все найкраще в цьому альбомі — це в його плинності та зміні від пісні до пісні”, – розповідають музиканти.

Перший альбом вони готували багато років — деякі рифи, фрагменти композицій були придумані задовго до створення самого проекту Motanka. Реліз альбому відбувся на відомому австрійському метал-лейблі Napalm Recordsі містить в собі 14 треків, більшість з яких україномовні.

Головна ідея альбому — єдність людини з природою.

“У піснях можна відчути енергію сонця, води, повітря. Відчути єдність і досконалість природи. Силу Карпат. Невід’ємну силу та любов до своєї землі тих людей, які віддали нам всю цю красу в спадок”, – коментує басист гурту Сергій Ходорчук (Hodik).

Запис альбому “Motanka” відбувався у Берлінській студії звукозапису Blackstone Studios на плівку. Як зазначають самі музиканти, для них це було важливо, адже плівка найкраще зберігає емоційність та “справжність” музики. Для запису додатково використовувались різноманітні українські інструменти (цимбали, окарини) та горловий спів.

“Наш альбом – наше дитя! Думаю, найкраще з того, що я писав за життя, і найсильніше, що ми писали у колективі, є у цьому альбомі. А ця музика народилась від усвідомлення коренів, звичаїв, традицій. Це потужні емоції та свіжий подих нашої рідної землі”, – каже фронтмен Віктор Верба.

Дизайн обкладинки – Josh Graham, Suspended In Light. Ляльку-мотанку на фото виготовила Світлана Франків.

Раніше ми розповідали, що Ліам Галлахер презентував нову пісню.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак