5.5 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

ХЗВ відзначить річницю кримінальної справи концертом

Гурт “Хамерман Знищує Віруси” анонсував незвичне шоу з використанням матеріалів слідства. 

Про це пише Неформат.

Минулого року 14 червня після виступу “Хамерман Знищує Віруси” у рамках фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких мер Івано-Франківська вирішив освятити сцену, а місцева поліція у франківському образі гурту побачила хуліганство і відкрила справу після моніторингу Інтернету.

“Кримінальну справу проти ХЗВ закрито, але осадочок лишився. Треба б висловитися з приводу того, що сталося на фестивалі Porto Franco рівно рік тому, прочитати матеріали справи, заспівати старі нетленки й нові хіти під акомпанемент піаністки-віртуозки Олександри Морозової. Саме цим Вова та Альберт займатимуться 15 червня в клубі “Теплый Ламповый” на шоу “Мечтав стать поп-звездой, але чуть чуть не расчитав”. До речі, мер Івано-Франківська запрошений і обіцяв бути”, – йдеться в описі події.

Після концерту відбудеться ХЗВ-караоке.

Квитки можна придбати онлайн по 200 гривень. Для відвідувачів діє обмеження за віком – 18+.

“Хамерман Знищує Віруси” – український гурт, який виник у 1997 році в місті Суми.  Основу гурту складають Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт Цукренко (вокал, музика). Окрім того у гурту є концертний склад, який можна почути та побачити на живих виступах.

На рахунку ХЗВ кілька альбомів, міні-альбомів та синглів. що ж стосується їх творчості, то це суміш на грані: суржик, нецензурна лексика, постмодернізм, іронія та багато інших дивних складових в одному флаконі.

Нагадаємо, львівський реп-виконавець “паліндром” випустив новий трек.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак