2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

KARNA випустили гуцул-кліп «Вітролом»

Метал-гурт KARNA презентував новий кліп на пісню “Вітролом” з альбому “Гуцул-метал” (2017).

Про це пише Karabas Live.

Режисером кліпу став Віктор Скуратовський, який в якості кліпмейкера працював із гуртом «Друга Ріка», Асією Ахат, Ані Лорак та іншими. «Вітролом» знімали на декількох фестивалях: «Faine Misto«, «Бандерштат» та передмісті Києва. Цікаво, що під час зйомок кліпу на хлопців з вітродую вилетіло близько 30 мішків сухого листя.

Гітарист Влад Ярун розказав про концепт кліпу:

“Ми хотіли, щоб сюжет був максимально простий і не закручений, щоб у цьому відео були атрибути рок-н-рол культури і лишився наш етнічний, національний колорит. Все так само як у музиці KARNA.Це друга пісня про нас усіх — людей контркультури. Людей, яких качають метал-ноти і які готові перевернути все до гори дном заради своєї музики, ідеї та життевого концепту!”

На фестивалі «Файне місто» гурту довелось «помучити» фанів, аби зняти пристойний дубль, який у відео займає не так багато часу.

Вокаліст Олексій Шманьов поділився своїми враженнями від зйомок:

“Зйомки з Віктором Скуратовським це завжди особливий процес. Цього разу першою локацією був фест «Файне місто», де ми буквально задовбали людей «Вітроломом», який грали разів з 10 ))

На зйомках інших локацій, мені дуже сподобалася лісова. Там можна було б знімати «Володар кілець»! Під час самих зйомок стало зрозуміло — це буде неймовірно крута робота, якою можна буде пишатися!”

Як повідомлялося, Джамала дасть сольний концерт до 10-річчя кар’єри.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак