8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Gogol Bordello стали хедлайнерами Zahidfest

Інтернаціональний гурт Gogol Bordello, що підкорив світ вибуховою сумішшю з циганських мотивів, елементів кабаре та фольк-музики, нарешті знову виступить в Україні.

Про це пише Слух.

18 серпня, в останній день Zahidfest, на його головній сцені виступить колектив Gogol Bordello на чолі з українцем Євгеном Гудзем. Востаннє банда грала в Україні ще 7 років тому.

Циганський панк-рок-гурт Євген Гудзь створив у 1999 році в США. Туди він емігрував на початку 90-х з родиною через вибух на ЧАЕС.

Після не надто популярних перших двох альбомів, Gogol Bordello вистрілили з лонгплеєм Gypsy Punks: Underdog World Strike. Він був записаний зі Стівом Альбіні (Pixies, Shellaс, Nirvana) та вийшов у 2005 році.

Критикам нарешті зайшла фірмова циганщина, а фани по всьому світу стали наспівувати «старт верінг пьорпл, верінг пьорпл, та-ра-да-да-да!».

Зараз на рахунку гурту 7 альбомів, світові тури та виступи на головних фестивалях, де кожен сет музиканти перетворюють на карнавал. У музиці Gogol Bordello багато карпатських етнічних мотивів, тому майбутній виступ на «Західфест» в рамках туру до 20-річчя банди можна в чомусь вважати поверненням до місця народження коріння своєї музики.

Раніше ми писали, що Slayer опублікували відео з Денні Трехо.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак