2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Британці White Lies презентують новий альбом у Києві та Львові

Похмурі адепти постпанку повертаються до України з новим альбомом Five та старими піснями.

7 років знадобилося White Lies, щоб відійти від виступу на дніпровському фестивалі The Best City та повернутися до України. Довгоочікуваний концерт колективу пройде, як і належить, восени. Тож не плануйте нічого на 29 вересня та очікуйте на старт продажу квитків на concert.ua 5 квітня. Наступного дня британці також зіграють у Львові, – пише Слух.

White Lies найбільше відомі своїм дебютним альбомом To Lose My Life…, який вийшов у 2009 році. Це була концентрована пачка хітів, яка злетіла на перші сходинки чартів Великобританії та не залишила в їхньому туровому графіку вільних місць.

Послідовувач Ritual вийшов не настільки яскравим, але у 2013-му британці вистрелили знову з альбомом Big TV — їхньою найбільш мелодійною та найкращою роботою на думку критиків.

Упродовж наступних 6 років вийшло ще два альбоми, останній з яких, Five, тріо презентувало в лютому. Саме з його презентацією White Lies приїдуть до Києва, але точно не забудуть про улюблені пісні з дебютника, який у січні відсвяткував свій 10-річний ювілей.

До зустрічі 29 вересня у столичному клубі Bel’Etage та 30 вересня у львівському Malevich Concert Arena на концерті трагічних романтиків White Lies.

Нагадаємо, проект “Паліндром” презентував нову пісню.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак