5.1 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Бельгійський гурт Balthazar презентує в Україні новий альбом

Довгоочікуваний виступ одного з найкращих європейських інді-поп-колективів відбудеться 17 вересня. Це буде перший за три роки концерт Balthazar в Україні.

Про це повідомляє Слух.

Європейський тур гурт анонсував ще восени минулого року, але в ньому не було Києва. Це здивувало, адже Balthazar має чудові відносини з українськими слухачами.

Про бельгійців у нас заговорили влітку 2015-го, після вражаючого виступу колективу на фестивалі Sziget. Уже на початку 2016 року вони презентували альбом Thin Walls в заповненому клубі Sentrum, а влітку грали на Zaxidfest.

Далі гурт взяв паузу, а його ключові учасники, Йінте Депре та Маартен Девольдере, розвивали сольні проекти J. Bernardt і Warhaus відповідно, з якими не раз виступали в Україні у 2017-му та 2018-му.

Вдосталь погравши на стороні, Депре та Девольдере вклали весь досвід музичних експериментів у роботу над новим альбомом Balthazar. Результатом став сексуальний, танцювальний, подекуди томний і стильний Fever — перший повноформатний реліз колективу з 2015 року.

17 вересня у столичному клубі Bel’etage бельгійці презентують Fever і обов’язково зіграють Bunker, Then What, Decency та інші улюблені пісні.

Раніше повідомлялося, що гурт Evanescence приїде до Києва з концертом.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак