8.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Антитіла” презентували пісню і кліп у колаборації з переможцями “Греммі” Clean Bandit

Український поп-рок-гурт долучився до міжнародного проекту, в рамках якого необхідно було створити власну, українську версію відомої пісні “Symphony.

До українців звернулися представники британського гурту та запропонували приєднатися до міжнародного проекту, в рамках якого необхідно було створити власну, українську версію відомої пісні. “Антитіла” погодилися, і два гурти об’єдналися задля музичного експерименту в Україні, – пише Еспресо.

В українській версії “Symphony” перетворили на “Символи”. За задумом режисера кліпу Юджина, “Антитіла” зняли роботу про те, як відбуваються зйомки кліпів.

За словами лідера гурту Тараса Тополі, це був цікавий досвід співпраці, однак були і складнощі, пов’язані з відстанню. “Нас розділяє досить велика відстань, і часом було важко оперативно комунікувати. Головне, що ми завжди самі приймали творчі рішення стосовно наших робіт, а цього разу все необхідно було узгоджувати із творчими партнерами, – зазначив артист. – Але у фіналі все вийшло добре. Я впевнений, що наша версія пісні сподобається мільйонам слухачів”.

Clean Bandit, тріо, до складу якого входять Грейс Чатто і брати Люк та Джек Паттерсони, теж позитивно відгукнулись про співпрацю з українськими музикантами. “Ми раді співпрацювати з гуртом “Антитіла” і дізнаватися більше про людей і місця, які надихають їх на нові музичні експерименти. Для нас це цікавий досвід, тому ми з нетерпінням чекали на результат нашої співпраці”, – зауважила Грейс Чатто.

Нагадаємо, Міша Крупін презентував новий альбом свого проекту “Коррупция”.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак