15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

5 найдивніших пародій на пісню «Плакала» в YouTube

За майже дев’ять місяців, які існує у світі пісня гурту KAZKA «Плакала», у мережі з’явилося багато пародій на неї — дотепних, тупих, креативних, нудотних та інших.

Серед цього потоку Karabas Live обрав ті, що вражають своєю дивністю та винахідливістю.

Соціальна сатира (1 млн переглядів)

Знущання над піснею від YouTube-каналу «Мама Лайкнула». Бабуся з рахунками за комунальні, зпітніла дівчина-поліцейська, жінка-алкоголічка та інші персонажі страждають від клятої влади злодіїв та дурниць у своїх головах. Своєрідне дзеркало, у яке можна подивитися та побачити типажі з реального життя, які кожного дня навколо нас. Та усередині нас.

Фільм жахів (2,1 млн переглядів)

Пародія від команди блогерів-гумористів з Одеси Room Factory. Хлопці та дівчата у своїх роліках завжди чудово грають з різними побутовими ситуаціями. У версії головного хіта-2018 вони використали класичний епізод «дівчина збирається, хлопець чекає». Наприкінці пісні головна героїня виглядає майже як дівчинка з хорору «Дзвінок». Зіграно натурально. Цікава еквілібристика на межі абсурду та суворої реальності.

Про життя (3,2 млн переглядів)

Формально це не пародія, а просто своя версія кліпу на оригінальну пісню від блогерки Vredina Life. Але серйозність настрою авторки та особливості її сценарію не дають шансів втриматися від сміху. Питання, на які вам треба відповісти після перегляду: Хто цей мужик для головної героїні, що кидається тарілками? Чому йому не сподобалася їжа? Що він собі надумав, поки гуляв? І це ще ми вас не питали про закохану(?) малу, яка тут теж є.

Прихована реклама (13,3 тис. переглядів)

«Якщо шугариш та депілюєш людей багато років, то час від часу доля може надавати тобі нові випробовування». Після цієї преамбули рівень дивності цього роліку зашкалює настільки, що більше й не треба. Десь секунд за тридцять до фіналу розумієш, що тебе розвели як бобра — насправді це реклама якогось центру здоров’я чи чогось подібного. Обережно — після перегляду відео може з’явитися неконтрольоване бажання шугарити та депілювати.

https://youtu.be/NPU6aFztTV4

Для геймерів (13,4 тис. переглядів)

Російськомовний варіант для тих, хто полюбляє шутерзи та пам’ятає, як це було чудово, коли графіка була дерев’яна і великий процесор стояв та гудів біля монітору на столі (чи під ним). Рядок «картонные стволы лишь в памяти живы» можна вважати потенційною назвою для фільму чи то братів Коенів, чи то Мартіна Макдонаха. Це настільки щира маячня, що перед наївністю автора важко встояти.

Раніше учасники гурту KAZKA показали, як вони знімили кліп на пісню “Плакала”.

ПО ТЕМІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

10,086Вентиляторитак